Never stop Bensindunk röd 5L i gruppen Produkter / Bil & Fordon / Bensindunkar & tillbehör hos Riksförbundet M Sverige (2605RED-PE3H)
Never stop Bensindunk röd 5L

Never stop Bensindunk röd 5L


Medlemspris  99 kr
Ej medlem 119 krAntal: 
Köp
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme

En Never Stop-dunk är en väldigt säker plastdunk

Den är tillverkad av första klass HDPE (högdensitetspolyeten) med hög materialtäthet, det vill säga densitet. De tjocka kärlväggarna minimerar graden av diffusion av giftiga kolväten. När det gäller säkerhet och miljöpåverkan, strävar vi efter att följa de strikta regler som gäller i Kalifornien och resten av USA. Dessa regler är betydligt striktare och bättre för konsument och miljö än de som gäller i Europa idag.

Samtliga plastdunkar är försedda med mätfönster, vilket bland annat underlättar blandning av tvåtaktsbränsle samt ger en överblick över hur mycket vätska som finns kvar i dunken.

Korkarna är tillverkade av en specialplast (sedan 2007), framtagen endast för Målmarks räkning, för bästa motstånd mot nerbrytande kemikalier som finns i bränsle. Korkarna också bäst i test enligt SPs testrapport okt 2012.

Dunkarna är testade och certifierade för ett övertryck på 250 kPa, vilket är UN:s högsta märkning. Detta motsvarar 2,5 Bar.

Bränsledunkarna är utrustade med påfyllningspip med bensinresistent gummipackning. Nu är även de flesta Never Stop dunkarna på marknaden utrustade med ”AutoStop” överfyllningsskydd samt flamspärr.

20 liters dunken har en luftventil och ett handtag i botten för en snabbare och säkrare tömning.

Andra köpte även
Wheel-Fix  - Underlättar däckbytet
Medlemspris 
159 kr
Ej medlem 179 kr
AutoParkTime 4 Mark 2
Medlemspris 
499 kr / 449 kr
Ej medlem 539 kr / 539 kr
Köp!
Info
Reflexväst i textilväska
Medlemspris 
79 kr
Ej medlem 99 kr
Park solar automatisk p-skiva med solcellsdrift
Medlemspris 
399 kr / 349 kr
Ej medlem 429 kr / 429 kr