Never stop Bensindunk grön 5L i gruppen Produkter / Bil & Fordon / Bensindunkar & tillbehör hos Riksförbundet M Sverige (2605GREEN-PE3H)
Never stop Bensindunk grön 5L

Never stop Bensindunk grön 5L


Medlemspris  99 kr
Ej medlem 119 kr



Antal: 
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

En Never Stop-dunk är en väldigt säker plastdunk

Den är tillverkad av första klass HDPE (högdensitetspolyeten) med hög materialtäthet, det vill säga densitet. De tjocka kärlväggarna minimerar graden av diffusion av giftiga kolväten. När det gäller säkerhet och miljöpåverkan, strävar vi efter att följa de strikta regler som gäller i Kalifornien och resten av USA. Dessa regler är betydligt striktare och bättre för konsument och miljö än de som gäller i Europa idag.

Samtliga plastdunkar är försedda med mätfönster, vilket bland annat underlättar blandning av tvåtaktsbränsle samt ger en överblick över hur mycket vätska som finns kvar i dunken.

Korkarna är tillverkade av en specialplast (sedan 2007), framtagen endast för Målmarks räkning, för bästa motstånd mot nerbrytande kemikalier som finns i bränsle. Korkarna också bäst i test enligt SPs testrapport okt 2012.

Dunkarna är testade och certifierade för ett övertryck på 250 kPa, vilket är UN:s högsta märkning. Detta motsvarar 2,5 Bar.

Bränsledunkarna är utrustade med påfyllningspip med bensinresistent gummipackning. Nu är även de flesta Never Stop dunkarna på marknaden utrustade med ”AutoStop” överfyllningsskydd samt flamspärr.

20 liters dunken har en luftventil och ett handtag i botten för en snabbare och säkrare tömning.

Andra köpte även
AutoParkTime 4 Mark 2
Medlemspris 
499 kr
Ej medlem 539 kr
Cykellampa Bike Blaze
Medlemspris 
49 kr / 19 kr
Ej medlem 59 kr / 89 kr
Punkaslangen
En enkel lösning på ett gammalt problem.Slipp bärgning och slipp att bli ståen...
Medlemspris 
169 kr
Ej medlem 199 kr
Abnet Professional - Multirengöring 1 L
Ett professionellt rengöringsmedel mot alla ytor och smuts.
Medlemspris 
159 kr
Ej medlem 189 kr