Vandringsturer i Europa i gruppen Produkter / Kartor & Böcker / Atlaser och Reseguider hos Riksförbundet M Sverige (9789113106069)
Vandringsturer i Europa

Vandringsturer i Europa


Medlemspris  199 kr
Ej medlem 219 krAntal: 
Köp
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme

Vandra, upplev och njut av naturen med alla dina sinnen!

När man vandrar genom skog och känner doften av prunkande växtlighet, när man dricker uppfriskande vatten direkt ur en klar bergskälla, när horisonten syns långt där borta och det enda ljud som hörs är ljudet av sina egna hjärtslag, ett magiskt ögonblick att uppleva känslan av frihet! Fri från tidspassning, oro, måsten och krav.

Allt fler upptäcker vandring och särskilt vandring under flera dagar som ett sätt att varva ner, uppleva och för välbehövlig återhämtning. Ryggsäcken packas, vandringskängorna snöras, du är redo att lämna vardagen en stund: steg för steg hittar du inte bara lugnet i naturen utan också inom dig.

Europas mångfacetterade landskap återspeglas i de olika vandringslederna, från Islands karga vulkanlandskap till de grönskande öarna Madeira och Gran Canaria, längs Bretagnes flacka kust till Alpernas höga bergspass.

Vandra i Europa presenterar de vackraste långdistanslederna i Europa, med varierande svårighetsgrad är det lätt att hitta en vandring som passar just dig magnifika vyer ingår!

Andra köpte även
Ledson uppladdningsbar varningspuck
Blinkande varningsledljus om du blir stående med bilen.
Medlemspris 
229 kr
Ej medlem 259 kr
Köp!
Info
Reflekterande mössa
Medlemspris 
149 kr
Ej medlem 169 kr
Köp!
Info
Husbil genom Europa
Turförslag för husbilssemestern
Medlemspris 
199 kr
Ej medlem 219 kr
Köp!
Info
AutoParkTime 4 Mark 2
Medlemspris 
499 kr
Ej medlem 539 kr
Köp!
Info