Nya upplev Sverige i gruppen Produkter / Kartor & Böcker / Semester i Sverige hos Riksförbundet M Sverige (9789178873289)
Nya upplev Sverige

Nya upplev Sverige


Medlemspris  179 kr
Ej medlem 199 kr 
Köp
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme

Din guide till upplevelser i hela landet

Ta med Nya Upplev Sverige på en upptäcktsfärd genom Sverige. Åk på en dagstur för en kopp kaffe på ett k-märkt fik från femtiotalet eller planera en längre resa till platser du inte visste fanns i Sverige. Upplev natthimlens norrsken i Lappland, ta en båttur genom Göta kanals vackra slussportar, njut av tystnaden i Tresticklans nationalpark, missa inte småvägarna över södra Ölands alvar eller det storslaget karga Flatruet i Härjedalen.

I Sverige finns ofantligt mycket att uppleva och upptäcka. Ibland finns det runt den egna knuten bortom allfartsvägarna, ibland inne i stadens myller eller mitt i vidsträckta skogar, uppe på fjällens vandringsleder eller bland öar och skär längs kusten.

Nya Upplev Sverige är din guide till tusentals upplevelser och resor landet runt. Det är den bästa och mest omfattande Sverigeguide som givits ut och den mest aktuella. Nu kommer den i uppdaterad utgåva. Med över 3000 resmål och hundratals tips på Bo, Äta, Göra och Deli. Dessutom finns ett oemotståndligt kapitel med topplistor över det bästa Sverige har att erbjuda.

Sverige är definitivt värt en resa!

Produktinformation

Språk: Svenska
Sidor: 576
Förlag: Bonnier fakta
Utgivningsdatum: 2021-05-11

Andra köpte även
Ledson uppladdningsbar varningspuck
Blinkande varningsledljus om du blir stående med bilen.
Medlemspris 
229 kr
Ej medlem 259 kr
Köp!
Info
Maus XTIN Brandsläckare
Medlemspris 
995 kr / 849 kr
Ej medlem 1295 kr / 1295 kr
Köp!
Info
Reflekterande mössa
Medlemspris 
159 kr
Ej medlem 179 kr
Köp!
Info
Reflexväst i textilväska
Medlemspris 
79 kr
Ej medlem 99 kr