Nedis smartlife plug utomhus i gruppen Produkter / Teknik & Mobiltillbehör / Smartlife hos Riksförbundet M Sverige (WIFIPO120FWT)
Nedis smartlife plug utomhus
Nedis smartlife plug utomhus
Nedis smartlife plug utomhus
Nedis smartlife plug utomhus
Nedis smartlife plug utomhus

Nedis smartlife plug utomhus


Medlemspris  199 kr
Ej medlem 249 kr 
Köp
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Läs kundomdömen

Styr dina elektriska apparater på distans

Genom att enkelt ansluta dina apparater till Nedis® trådlösa smarta uttag och sen ansluta dem till din mobil eller surfplatta via Wi-Fi-routern så kan du enkelt styra dem från ett ställe - din mobil eller surfplatta.

Enkla att installera och väderbeständig

Du behöver varken vara tekniskt kunnig eller elektriker för att styra och automatisera dina anslutna apparater och enheter. Allt du behöver är ett smart uttag och din Wi-Fi-router. Den intuitiva appen ger dig möjlighet att slå på eller av apparater på distans och automatiskt. Den fungerar även tillsammans med röststyrningssystem som Amazon Alexa eller Google Home. 

Det smarta uttaget har vattentätt hölje och är regnskyddat – IP44 när det inte används – som gör att det tål alla väder och temperaturer från -30 till 40 °C.

Schemalägg och para ihop

Ställ in tidsscheman för när kontakten ska slå på apparater eller koppla dem med andra för att skapa rätt stämning som kan aktiveras med ett enda kommando eller en enda knapptryckning.Övervaka strömförbrukningIdentifiera apparater som använder för mycket ström snabbt för att se till att du lever i ett smart och energisnålt hem.

Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter - såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror - som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.

Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Egenskaper

  • Kan användas fristående eller paras ihop med andra Nedis® SmartLife-produkter
  • Möjliggör fjärrstyrd och automatiserad styrning - för att schemalägga och länka apparater
  • Stöd för röststyrning - tillsammans med Amazon Alexa eller Google Home
  • Skyddsklass IP44 för utomhusbruk
Andra köpte även
Abnet Professional - Multirengöring 1 L
Medlemspris 
159 kr
Ej medlem 189 kr
Köp!
Info
AutoParkTime 4 Mark 2
Medlemspris 
499 kr
Ej medlem 539 kr
Köp!
Info
Halkskydd Yaktrax
Medlemspris 
249 kr
Ej medlem 299 kr
Registreringsskylthållare i rostfritt stål
Sätt en snygg ram runt bilens registreringsskylt!
Medlemspris 
229 kr
Ej medlem 249 kr