Bilturer i Sverige i gruppen Produkter / Kartor & Böcker / Semester i Sverige hos Riksförbundet M Sverige (9788771559354)
Bilturer i Sverige

Bilturer i Sverige


Medlemspris  219 kr
Ej medlem 239 kr 
Köp
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme

86 bilturer genom Sverige

Bilturer i Sverige vänder sig till alla som vill upptäcka Sverige med bil, med eller utan barn. Här beskrivs 86 bilturer genom Sverige, från söder till norr. De flesta turerna är på runt 10 mil och passar perfekt för en dagsetapp.

Fokus ligger på naturupplevelser längs vägen, och hela 17 av våra 30 nationalparker finns med. Dessutom får du tips på en mängd sevärdheter av kulturellt och historiskt intresse och andra besöksmål som framför allt passar barnfamiljer.

Tyngdpunkten ligger på turer i Götaland och södra Svealand. Dagsetapperna är planerade så att de kan fogas ihop till flerdagarsresor, t.ex. Vänern runt, Vättern runt eller Skåne runt. Det skulle till och med gå att sätta ihop en rad dagsturer till en sammanhängande resa hela vägen från Malmö till Kiruna.

För alla turer finns en kartbild där rutten är markerad och där sevärdheterna är utmärkta med siffror. I texterna beskrivs landskapet och de viktigaste sevärdheterna längs vägen och det finns ett eller flera foton från varje tur.

Bokens författare Jørgen Hansen har även skrivit boken Vandra i Sverige. Han har arbetat med turism i Skandinavien i många år och har skrivit en mängd rese- och guideböcker.

Andra köpte även
Reflexväst i textilväska
Medlemspris 
79 kr
Ej medlem 99 kr
M Sveriges Jubileumsbok FRAKTFRITT!
Medlemspris 
119 kr
Ej medlem 139 kr
Köp!
Info
Körkortsspelet
Medlemspris 
129 kr
Ej medlem 149 kr
Köp!
Info
Upptäck Sverige
Medlemspris 
219 kr
Ej medlem 259 kr
Köp!
Info