Never stop Bensindunk röd 10L i gruppen Produkter / Bil & Fordon / Bensindunkar & tillbehör hos Riksförbundet M Sverige (2510RED-PE3M)
Never stop Bensindunk röd 10L

Never stop Bensindunk röd 10L


Medlemspris  159 kr
Ej medlem 179 kr 
Köp
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme

En Never Stop-dunk är en väldigt säker plastdunk

Den är tillverkad av första klass HDPE (högdensitetspolyeten) med hög materialtäthet, det vill säga densitet. De tjocka kärlväggarna minimerar graden av diffusion av giftiga kolväten. När det gäller säkerhet och miljöpåverkan, strävar vi efter att följa de strikta regler som gäller i Kalifornien och resten av USA. Dessa regler är betydligt striktare och bättre för konsument och miljö än de som gäller i Europa idag.

Samtliga plastdunkar är försedda med mätfönster, vilket bland annat underlättar blandning av tvåtaktsbränsle samt ger en överblick över hur mycket vätska som finns kvar i dunken.

Korkarna är tillverkade av en specialplast (sedan 2007), framtagen endast för Målmarks räkning, för bästa motstånd mot nerbrytande kemikalier som finns i bränsle. Korkarna också bäst i test enligt SPs testrapport okt 2012.

Dunkarna är testade och certifierade för ett övertryck på 250 kPa, vilket är UN:s högsta märkning. Detta motsvarar 2,5 Bar.

Bränsledunkarna är utrustade med påfyllningspip med bensinresistent gummipackning. Nu är även de flesta Never Stop dunkarna på marknaden utrustade med ”AutoStop” överfyllningsskydd samt flamspärr.

20 liters dunken har en luftventil och ett handtag i botten för en snabbare och säkrare tömning.

Andra köpte även
Reflexsele
Medlemspris 
89 kr
Ej medlem 99 kr
Hopfällbar snöskyffel
Medlemspris 
199 kr
Ej medlem 249 kr
Trattset Never Stop
Medlemspris 
39 kr
Ej medlem 49 kr
Köp!
Info
Upptäck Sverige
Medlemspris 
219 kr
Ej medlem 259 kr
Köp!
Info