Garmin Dash Cam Mini 2 i gruppen Produkter / Bil & Fordon / GPS & Dashcam hos Riksförbundet M Sverige (010-02504-10)
Garmin Dash Cam Mini 2
Garmin Dash Cam Mini 2
Garmin Dash Cam Mini 2
Garmin Dash Cam Mini 2
Garmin Dash Cam Mini 2
Garmin

Garmin Dash Cam Mini 2


Medlemspris  1390 kr
Ej medlem 1590 kr 
Köp
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme

Kompakt kamera med stor säkerhet

Garmin Dash Cam Mini 2 är en dashcam som är lika liten som en bilnyckel och som har Garmin röststyrning. Den har även ett brett synfält på 140 grader och spelar in och sparar viktiga detaljer i HD-video med 1080p för att ge dig all den information du kan komma att behöva.

Liten och diskret

Den diskreta färdkameran har två alternativ för strömkabeldragning med uppåt- eller nedåtriktad dragning, för prydlig och diskret montering.

Tydlig HD-video

Med HD-video i 1080p, 140-gradersobjektiv och HDR-optiken Garmin Clarity™ kan du spela in skarpa, tydliga videor med viktiga detaljer, dag som natt.

Automatisk inspelning

När din dashcam är ansluten till fordonets strömkälla spelar den in kontinuerligt så att du bara kan ställa in den och inte behöva tänka mer på den.

Händelsedetektor

När en incident upptäcks sparar din dash cam automatiskt videon från precis före, under och efter det att incidenten inträffade så att du får en inspelning av hela incidenten.

Röststyrning

Håll händerna på ratten och använd röstkommandon för att tala om för din dashcam att den ska spara video, starta och stoppa ljudinspelningen, ta stillbilder med mera. Välj mellan svenska, engelska, tyska, franska, spanska och italienska.

Lagring i vault

Sparade videor lagras säkert online i vårt Vault och kan öppnas med hjälp av appen Garmin Drive™ på din kompatibla smartphone. Med en aktiv Wi-Fi®-anslutning kan du dela videoklipp med andra genom att skicka en länk och en lösenordskod.

Lagringsplaner

Varje videoklipp sparas online i Vault i 24 timmar från det att det laddades upp. Garmin erbjuder även utökade lagringsplaner via betalabonnemang.

Live view

Använd Garmin Drive-appen på din kompatibla smartphone för att få fjärråtkomst till kameran för Live View-övervakning var du än befinner dig om du inte är i närheten av bilen. En aktiv Wi-Fi-anslutning och konstant strömanslutning behövs. För vissa fordon krävs att man använder kabel för konstant ström (säljs separat).

Parking guard

Den här funktionen övervakar aktiviteten runt ditt parkerade fordon och varnar dig automatiskt med videoklipp i Garmin Drive-appen på din kompatibla smartphone om en incident upptäcks. En aktiv Wi-Fi-anslutning krävs.

Tålig design

Den här färdkameran är framtagen för att tåla tuffa fordonsmiljöer, inklusive direkt solljus och höga temperaturer.

Extra USB-uttag

Du behöver inte välja mellan att strömförsörja färdkameran och ladda telefonen. Den medföljande laddaren har ett extra USB-uttag så att du kan göra båda.

Se och dela videos

Med inbyggd Wi-Fi-anslutning och Bluetooth®-teknologi kan du föra över sparad video till din kompatibla smartphone med Garmin Drive-appen, så att du enkelt kan visa, redigera och dela videos.

Synkronisering av färdkamerans video

Med appen GarminDrive Drive kan du styra och spela upp synkroniserade videor från upp till fyra dash cams från Garmin (säljs separat) som är monterade runt fordonet för att spela in video från flera olika perspektiv.

Se fler varor
Garmin BC50 trådlös backkamera IR
Medlemspris 
2999 kr
Ej medlem 3099 kr
Köp!
Info
Garmin Dash Cam Tandem, GPS, WW
Medlemspris 
3279 kr
Ej medlem 3279 kr
Köp!
Info
Garmin dash cam live
Medlemspris 
4290 kr
Ej medlem 4490 kr
Köp!
Info
Garmin Dash Cam 67W
Medlemspris 
2490 kr
Ej medlem 2690 kr
Köp!
Info
Andra köpte även
Snöborste
Snöborste
Medlemspris 
69 kr
Ej medlem 79 kr
Köp!
Info
Abnet Professional - Multirengöring 1 L
Medlemspris 
159 kr
Ej medlem 189 kr
Köp!
Info
DK-Dox Aktiv Basic rengöring av vattensystem
Medlemspris 
199 kr
Ej medlem 229 kr
Köp!
Info
Ledson uppladdningsbar varningspuck
Blinkande varningsledljus om du blir stående med bilen.
Medlemspris 
229 kr
Ej medlem 259 kr
Köp!
Info