Garmin Dash Cam 47 i gruppen Produkter / Bil & Fordon / GPS & Dashcam hos Riksförbundet M Sverige (010-02505-01)
Garmin Dash Cam 47
Garmin Dash Cam 47
Garmin Dash Cam 47
Garmin Dash Cam 47
Garmin Dash Cam 47
Garmin

Garmin Dash Cam 47


Medlemspris  1699 kr
Ej medlem 1899 krAntal: 
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Pytteliten kamera, stort skydd

Den kompakta röststyrda bilkameran Garmin Dash Cam 47 har ett brett visningsfält på 140 grader. Den spelar in och sparar viktiga detaljer i HD-video med 1080p.

Kompakt och diskret

Denna dash cam i fickstorlek är anmärkningsvärt kompakt, vilket gör den perfekt för att spela in video utan att vara i vägen. Två strömkabelalternativ för dragning uppåt eller nedåt ingår för en prydlig och diskret installation.

Tydlig HD-video

Med HD-video i 1080p, 140-gradersobjektiv och HDR-optiken Garmin Clarity™ kan du spela in tydliga videos med viktiga detaljer, dag som natt. Om du vill kan du använda LCD-skärmen på 2″ för att spela upp video direkt på enheten.

Automatisk inspelning

När din dash cam är ansluten till fordonets strömkälla spelar den in kontinuerligt så att du bara kan ställa in den och låta den göra sitt jobb.

Händelsedetektering med GPS

Din dash cam sparar automatiskt video när den upptäcker en incident. Inbyggd GPS förser den inspelade videon med en stämpel med platsinformation så du får bevis på när och var incidenten inträffade.

Röststyrning

Håll händerna på ratten och använd röstkommandon för att tala om för din dashcam att spara video, starta och stoppa ljudinspelningen, ta stillbilder med mera. Finns på engelska, tyska, franska, spanska, italienska och svenska.

Lagring i vault

Sparade videor lagras säkert online i vårt Vault och kan öppnas med hjälp av Garmin Drive™-appen på din kompatibla smartphone. Med en aktiv Wi-Fi®-anslutning kan du dela videoklipp med andra genom att skicka en länk och en lösenordskod.

Lagringsplaner

Varje videoklipp sparas online i Vault i 24 timmar från det att det laddades upp. Garmin erbjuder även utökade lagringsplaner via betalabonnemang.

Frontalkrocksvarningar

Om du kör för nära framförvarande fordon kan du få varningar som uppmuntrar till säkrare körning.

Varning vid körfältsbyte

Du får varningar om du viker av från vägen eller mot mittlinjen.

"Kör"-aviseringar

Den här funktionen meddelar dig när stillastående trafik framför dig har börjat röra sig.

Fartkameror

Med den här kameran får du aviseringar om närliggande fartkameror. Inte tillgängligt i alla områden. Läs mer om hur du köper ett abonnemang för uppdateringar.

Funktionen travelapse

Dela din biltur med vänner med funktionen Travelapse. Den kondenserar flera timmars bilkörning till några minuters höjdpunkter och skapar en rolig video som du enkelt kan dela.

Live view

Använd Garmin Drive-appen på din kompatibla smartphone för att få fjärråtkomst till kameran för Live View-övervakning var du än befinner dig om du inte är i närheten av bilen. En aktiv Wi-Fi-anslutning och konstant strömanslutning behövs. För vissa fordon krävs att man använder kabel för konstant ström (säljs separat).

Parking guard

Den här funktionen övervakar aktiviteten runt ditt parkerade fordon och varnar dig automatiskt med videoklipp i Garmin Drive-appen på din kompatibla smartphone om en incident upptäcks. En aktiv Wi-Fi-anslutning krävs.

Tålig design

Den här färdkameran är framtagen för att tåla tuffa fordonsmiljöer, inklusive direkt solljus och höga temperaturer.

Extra USB-uttag

Du behöver inte välja mellan att strömförsörja färdkameran och ladda telefonen. Den medföljande laddaren har ett extra USB-uttag så att du kan göra båda.

Se och dela videos

Med inbyggd Wi-Fi-anslutning och Bluetooth®-teknologi kan du föra över sparad video till din kompatibla smartphone med Garmin Drive-appen, så att du enkelt kan visa, redigera och dela videos.

Synkronisering av färdkamerans video

Med appen GarminDrive Drive kan du styra och spela upp synkroniserade videor från upp till fyra dash cams från Garmin (säljs separat) som är monterade runt fordonet för att spela in video från flera olika perspektiv.

Se fler varor
Garmin BC 35 trådlös backkamera
Medlemspris 
1699 kr
Ej medlem 1799 kr
Garmin Drivesmart 66 EU, MT-D
Medlemspris 
2399 kr
Ej medlem 2599 kr
Garmin - BC40 Trådlös Backkamera
Medlemspris 
1499 kr
Ej medlem 1599 kr
Garmin camper 895
Medlemspris 
6990 kr
Ej medlem 7290 kr