Tomtom go discover 7 i gruppen Produkter / Bil & Fordon / GPS & Dashcam hos Riksförbundet M Sverige (101168)
Tomtom go discover 7
Tomtom go discover 7
Tomtom

Tomtom go discover 7


Medlemspris  3029 kr
Ej medlem 3029 krAntal: 
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Uppgradera körningen

Kör tryggt med TomTom GO Discover bil-GPS och undvik överraskningar som avstängda vägar. Få de mest exakta och aktuella kartorna, som nu är mindre och går snabbare att uppdatera, utan extra kostnad.

3x snabbare kartuppdatering via inbyggd Wifi

Ladda ned de senaste världskartorna och programuppdateringarna till TomTom Go Discover-GPS, snabbt och trådlöst. Kartorna kan uppdateras 3x snabbare tack vare inbyggd Wi-Fi på 5 GHz, utan extra kostnad.

TomTom Traffic

Undvik att fastna i trafiken med TomToms teknik som miljontals användare förlitar sig på varje dag. Med TomTom GO Discover bil-GPS får du alternativa rutter och tillförlitliga ankomsttider.

Stor HD-skärm

Kristallklara rutter. TomTom GO Discover bil-GPS har en stor HD-touchscreen där du ser resvägen röra sig mjukt och med enastående skärpa.

1 års fartkameravarningar i realtid

Håll dig steget före och under hastighetsgränsen med ett års fartkameravarningar på TomTom GO Discover-GPS, så kommer du fram säkert. Prenumerera när provperioden är slut.

Realtidsinfo om bränslepriser i 1 år

Tanka till lägsta pris med information om bränslepriser i realtid. Din TomTom GO Discover bil-GPS vet var de bästa priserna och bensinstationerna finns. Det är bara att välja inställningar och köra.

1 års realtidsinfo om parkeringsplatser

Utforska städer, inte parkeringsplatser. Med info om parkeringsplatser i TomTom GO Discover bil-GPS kan du se var det finns lediga platser eller om det blir fullt innan du kommer fram. Då behöver du inte lägga tid på att leta.

4x snabbare

Svep, zooma och använd funktionerna snabbt, smidigt och utan förvrängning på den känsliga pekskärmen på TomTom GO Discover bil-GPS. Med 2 GB RAM, nu upp till 4x snabbare.

Kraftfull högtalare och klart ljud

Kör säkrare med klar och tydlig röstvägledning. Du kan enkelt justera volymen när du kör via pekskärmen på TomTom GO Discover bil-GPS.

Förenklat användargränssnitt

Navigera intuitivt genom alternativen och inställningarna på TomTom GO Discover-GPS tack vare det moderna, förenklade användargränssnittet.

Filbytesvägledning

Med TomTom GO Discover-GPS slipper du stressen vid snabba filbyten och kan köra tryggt och säkert med tydliga instruktioner, som filbytesvägledning.

Med klicka-och-kör-fästet kan du snabbt och enkelt sätta fast och ta loss din TomTom GO Discover-GPS.

Produktinformation

7" skärm - 1280x800 pixlar i HD
Internminne - 32 GB
RAM-minne - 2 GB
Wifi - 2,4 GHz och 5 GHz
Bluetooth - Ja
Röststryrning - Ja

Se fler varor
Tomtom go classic 6
Medlemspris 
1579 kr
Ej medlem 1579 kr