Svemester i gruppen Produkter / Kartor & Böcker / Semester i Sverige hos Riksförbundet M Sverige (9789188845528)
Svemester

Svemester


Medlemspris  149 kr
Ej medlem 169 kr

Bli medlem i M Sverige!

Antal: 
Spara som favorit Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Varför åka långt när nästan allting finns nära? Niklas Kämpargård guidar dig genom Sveriges exotiska sevärdheter och utmanande äventyr!  

Intresset för att uppleva Sveriges alla sevärdheter ökar och många planerar en sommar på hemmaplan. Här finns massor att upptäcka: världskända restauranger, mysiga kaféer, härliga hotell och en lång rad unika upplevelser som gör Sverige exotiskt.

Fördelen med att resa i Sverige är att det inte behöver kosta så mycket då både friluftsliv och naturupplevelser oftast är helt gratis och äventyret ligger hyfsat nära. Som att njuta av midnattssolen, spana efter varg, cykla dressin, paddla kajak eller besöka världsarvet i Karlskrona. Svemester ger dig råd och tips. Det är nu det är dags att uppleva Sverige.  

NIKLAS KÄMPARGÅRD är skribent och fotograf och har skrivit flera böcker om självhushållning, odling och krisberedskap. Han och hans familj har ett stort intresse för resor och friluftsliv. Bortsett från sköna cykelturer, härliga vinterupplevelser, återkommande stadsutflykter och smakrika restaurangbesök föredrar Niklas att njuta av det enkla friluftslivet hemmavid. Varför inte i ett närliggande naturreservat? 

»Svemester är en inspirerande och trevligt skriven guidebok för den som vill semestra i Sverige med hållbarhet som tema.« Betyg 4 av 5, BTJ

Andra köpte även
Underbara Sverige - Guide för utflykter året runt
Guide för utflykter året runt från norr till söder
Medlemspris 
169 kr
Ej medlem 199 kr
505 svenska platser
Medlemspris 
179 kr
Ej medlem 199 kr
Thermacell Refill 4-pack
Refill till Thermacell myggskydd!
Medlemspris 
299 kr
Ej medlem 349 kr
Halkskydd Yaktrax
Flera års stora succé. Av många erkänt som marknadens bästa halkskydd.
Medlemspris 
199 kr
Ej medlem 249 kr