Säkerhetspaket UF i gruppen Produkter / Bil & Fordon / Säkerhet hos Riksförbundet M Sverige (safepack)
Säkerhetspaket UF
Säkerhetspaket UF
Säkerhetspaket UF
Säkerhetspaket UF
Säkerhetspaket UF
Säkerhetspaket UF

Säkerhetspaket UF


Medlemspris  349 kr / 99 kr
Ej medlem 399 kr / 399 krAntal: 
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Kampanjstart:
2023-01-25, 00:00
Kampanjstopp:
2023-01-31, 23:59
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Paketet som kan rädda liv och som stöder skolungdomar!

UF-företag (Ung Företagsamhet) drivs av skolungdomar som vill jobba med entreprenörskap och företagande som ett led i utbildningen. M Sverige stöder UF-företaget SafePack som arbetar med trafiksäkerhetsprodukter.

Hos M Sverige kan du köpa SafePacks säkerhetspaket som vid en trafikolycka kan rädda liv. Paketet innehåller: en nödhammare med fönsterkross, bältesskärare, nödljus och ficklampa, nödfilt i aluminium, reflexväst, en instruktionsbroschyr för nödsituationer samt ett viltolycksband. Produkterna är förpackade i en smidig väska och förvaras lättåtkomligt i bilen.

Genom att köpa säkerhetspaketet stöder du UF-företaget Safepack, men främst bidrar du till en ökad trygghet i trafiken, både för dig själv och andra.

SafePack UF: ” Vi säljer trygghet i ett pack.”

Nödhammare

Nödhammaren har flera smarta funktioner som kan komma till användning: nödljus, ficklampa, magnet, fönsterkross och bältesskärare. Lampan består av 1 vit led-lampa samt 9 blinkande lampor på sidan. En kraftig magnet finns på hammaren för att enkelt kunna fästa den på till exempel bilens kaross. Fönsterkrossen samt bälteskäraren är till nytta om man fastnat i bilen och snabbt måste ta sig ut. Nödhammaren är CE-märkt och tillverkad av bland annat ABS-plast. Hammaren är 19,5 x 7 x 4 cm och väger 144 gram.

Reflexväst

Reflexväst av fluorescerande tyg som knäpps enkelt och smidigt med kardborreknäppning på framsidan. Västen är av gult tyg och har två ränder av reflekterande material. Västen är EN471 godkänd vilket betyder att den möter kraven för synlighet i professionellt bruk.

Värmefilt

Värmefilten är lämplig att ha som nödfilt då den reflekterar kroppsvärmen vilket gör att man behåller värmen betydligt längre. Filten är tillverkad av syntetfiber med en aluminiumfilm utanpå och har måtten 210 x 160 cm.

Necessär

Necessären med tryck för att förvara säkerhetsprodukterna i får enkelt plats i handskfacket på bilen. Necessären har ett huvudfack med blixtlås och tillverkas i polyester 300D. Necessären har måtten 19,5 x 8,5 x 10,0 cm.

Viltolycksband

Säkerhetspaketet innehåller även ett viltolycksband från Nationella Viltolycksrådet att ha i händelse av viltolycka, samt instruktioner om vad man skall göra vid en viltolycka.

Instruktionsbroschyr

Instruktionsbroschyren innehåller information vad man skall göra i händelse av trafikolycka. Den innehåller även tips för ytterligare läsning samt nummer att ringa. Informationen har blivit granskad av Räddningstjänsten.

Andra köpte även
Ledson uppladdningsbar varningspuck
Blinkande varningsledljus om du blir stående med bilen.
Medlemspris 
229 kr
Ej medlem 259 kr
Snöborste - Bäst i test!
Snöborsten som fått "Bäst i test"!
Medlemspris 
59 kr
Ej medlem 69 kr
Maus XTIN Brandsläckare
Medlemspris 
779 kr
Ej medlem 779 kr
Reflekterande mössa
Medlemspris 
149 kr
Ej medlem 169 kr