Lifeproof Nuud Skal i gruppen Produkter / Teknik & Mobiltillbehör / Skal & Mobilhållare hos Riksförbundet M Sverige (LIFEPROOF NUUD CASE)
Lifeproof Nuud Skal
Lifeproof Nuud Skal
Lifeproof Nuud Skal
Lifeproof Nuud Skal
Lifeproof Nuud Skal
Lifeproof Nuud Skal
Lifeproof Nuud Skal
Lifeproof Nuud Skal
Lifeproof Nuud Skal
Lifeproof

Lifeproof Nuud Skal

Nu kan du ta med din Smartphone var som helst! Med skal från Lifeproof är din mobil redo att följa med på alla dina äventyr. Utrustad med de legendariska fyra skydden och en näst intill obefintlig profil, ger Lifeproofs vattentäta skal dig friheten att leva och dela all action från var som helst.

Kör hårt med Lifeproof.


Medlemspris  699 kr
Ej medlem 849 kr 
 
Antal: 
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

NÜÜD

Det skärmlösa skalet som ger dig den touch-känsla du är van vid men som ger din telefon ett säkert skydd mot stötar, vatten, snö och smuts.

Kompakt design

Den kompakta men otroligt tuffa designen gör att din Smartphones design fortfarande kommer till sin rätt.

Full funktionalitet

Alla portar, knappar och funktioner fungerar med skalet på.

Olyckor

Olyckor händer även den bästa. Att tappa, fumla, slå i och spilla är helt enkelt del av det vardagliga livet. Även om vi gör vårt bästa för att det inte skall ske, så kan våra misstag leda till stora problem och trasiga mobiler. Med Lifeproof får du det OOPS-skydd du behöver för att dom där dagliga misstagen inte skall bli förödande.

Tuffa jobb

Traditionellt tankesätt menar att ömtålig elektronik och tunga maskiner inte går ihop. Detsamma gäller för det damm, smuts och spillror som finns på alla jobb. Men, åtkomst till ritningar, tidslinjer, utkast och projektledar-appar, har gjort att verktygen för dessa yrken har utvecklats och kommit långt. Och, med Lifeproof gäller det även skydd.

Sport och Fitness

Med låtar, actionkameror, GPS, träningshjälp, hälso-monitorer och till och med virtuella coacher bara en app iväg, har smartphones och tabletter blivit alla atleters bästa träningspartner. Och med Lifeproof, kan professionella, amatörer och helgutövare upptäcka att löpa, rida och simma med en mobil är det enda sättet att träna på.

Vattentät

Lifeproof levererar den högsta rankningen mot vattenintrång på marknaden. Det betyder att du kan surfa, simma och sola utan att förstöra din mobil. Och, när det kommer till vardagshändelser, som dåligt väder och överraskningsspill kommer din elektronik att hållas torrt.

Smutssäker

Samma exceptionella vattenskydd som håller din mobil torr, stänger även ut damm, smuts och sand. Du kan ta med din mobil när du hajkar, cyklar, jagar och fiskar. Använd på jobbet, i fältet och på stranden. Smuts, damm, sand, grus och lera hålls ute – din musik, appar, samtal och kamera hålls aktiva!

Snösäker

Ett skal som håller vatten och smuts ute har heller inga problem med snö, is och slask. Fota pisten på en skida eller två, skär genom isen på rinken eller i sjön. Spring ifrån överraskningsstormar och snöfall. Ta en promenad i vinterlandskapet eller i slasket. Med Lifeproof är din elektronik alltid redo för vinter.

Stöttålig

Telefon-fummel och tablett-sjabbel är de vanligaste skälen till förstörelse. Lifeproof skal är byggda för att klara strikta militära specifikationer för stötskydd, och skydda din elektronik från de smällar och stötar i vardagen.

Se fler varor
Lifeproof Fre Skal
Nu kan du ta med din Smartphone var som helst! Med skal från Lifeproof är din mobil redo...
Medlemspris 
695 kr
Ej medlem 795 kr
Andra köpte även