Lifeproof Fre Skal i gruppen Produkter / Teknik & Mobiltillbehör / Skal & Mobilhållare hos Riksförbundet M Sverige (Lifeproof Fre)
Lifeproof Fre Skal
Lifeproof Fre Skal
Lifeproof Fre Skal
Lifeproof Fre Skal
Lifeproof Fre Skal
Lifeproof

Lifeproof Fre Skal

Nu kan du ta med din Smartphone var som helst! Med skal från Lifeproof är din mobil redo att följa med på alla dina äventyr. Utrustad med de legendariska fyra skydden och en näst intill obefintlig profil, ger Lifeproofs vattentäta skal dig friheten att leva och dela all action från var som helst.


Medlemspris  695 kr
Ej medlem 795 kr 
 
Antal: 
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

FRE

Det inbyggdda skärmskyddet håller din Smartphones display i nyskick. 

Kompakt design

Den kompakta men otroligt tuffa designen gör att din Smartphones design fortfarande kommer till sin rätt.

Full funktionalitet

Alla portar, knappar och funktioner fungerar med skalet på.

Olyckor

Olyckor händer även den bästa. Att tappa, fumla, slå i och spilla är helt enkelt del av det vardagliga livet. Även om vi gör vårt bästa för att det inte skall ske, så kan våra misstag leda till stora problem och trasiga mobiler. Med Lifeproof får du det OOPS-skydd du behöver för att dom där dagliga misstagen inte skall bli förödande.

Tuffa jobb

Traditionellt tankesätt menar att ömtålig elektronik och tunga maskiner inte går ihop. Detsamma gäller för det damm, smuts och spillror som finns på alla jobb. Men, åtkomst till ritningar, tidslinjer, utkast och projektledar-appar, har gjort att verktygen för dessa yrken har utvecklats och kommit långt. Och, med Lifeproof gäller det även skydd. 

Sport och Fitness

Med låtar, actionkameror, GPS, träningshjälp, hälso-monitorer och till och med virtuella coacher bara en app iväg, har smartphones och tabletter blivit alla atleters bästa träningspartner. Och med Lifeproof, kan professionella, amatörer och helgutövare upptäcka att löpa, rida och simma med en mobil är det enda sättet att träna på.  

Vattentät

Lifeproof levererar den högsta rankningen mot vattenintrång på marknaden. Det betyder att du kan surfa, simma och sola utan att förstöra din mobil. Och, när det kommer till vardagshändelser, som dåligt väder och överraskningsspill  kommer din elektronik att hållas torrt.

Smutssäker

Samma exceptionella vattenskydd som håller din mobil torr, stänger även ut damm, smuts och sand. Du kan ta med din mobil när du hajkar, cyklar, jagar och fiskar. Använd på jobbet, i fältet och på stranden. Smuts, damm, sand, grus och lera hålls ute – din musik, appar, samtal och kamera hålls aktiva!

Snösäker

Ett skal som håller vatten och smuts ute har heller inga problem med snö, is och slask. Fota pisten på en skida eller två, skär genom isen på rinken eller i sjön. Spring ifrån överraskningsstormar och snöfall. Ta en promenad i vinterlandskapet eller i slasket. Med Lifeproof är din elektronik alltid redo för vinter.

Stöttålig

Telefon-fummel och tablett-sjabbel är de vanligaste skälen till förstörelse. Lifeproof skal är byggda för att klara strikta militära specifikationer för stötskydd, och skydda din elektronik från de smällar och stötar i vardagen.

Se fler varor
Lifeproof Nuud Skal
Nu kan du ta med din Smartphone var som helst! Med skal från Lifeproof är din mobil redo...
Medlemspris 
699 kr
Ej medlem 849 kr
Andra köpte även
ABNET sprayflaska/doseringsflaska ECO 0,6L
Hjälper dig att dosera rätt av ABNET® Professional multirengöring!
Medlemspris 
69 kr
Ej medlem 89 kr
Minispeglar -  'Döda Vinkeln'
Missa inget i döda vinkeln!
Medlemspris 
59 kr
Ej medlem 69 kr
Maus XTIN Brandsläckare
Medlemspris 
779 kr
Ej medlem 779 kr
Thermacell Refill 4-pack
Medlemspris 
299 kr
Ej medlem 379 kr