Garmin - Zumo 595LM i gruppen Produkter / Bil & Fordon / GPS & Dashcam hos Riksförbundet M Sverige (010-01603-10)
Garmin - Zumo 595LM
Garmin - Zumo 595LM
Garmin - Zumo 595LM
Garmin - Zumo 595LM
Garmin - Zumo 595LM
Garmin - Zumo 595LM
Garmin - Zumo 595LM
Garmin - Zumo 595LM
Garmin - Zumo 595LM
Garmin - Zumo 595LM
Garmin

Garmin - Zumo 595LM


Medlemspris  4899 kr
Ej medlem 4999 krAntal: 
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer: 010-01603-10
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Garmin - Zumo 595LM

GPS med 5-tums vändbar pekskärm, som är läsbar i solljus och som du kan använda även med handskar på och med robust design för hårt väder (IPX7). Den har även detaljerade kartor över Europa med kostnadsfria kartuppdateringar på livstid som ingår.

 

  • hitta kurviga och kuperade vägar, med begränsningar för större motorvägar
  • få förarvarningar för skarpa kurvor, järnvägsövergångar, fartkameror med mera
  • handsfreesamtal och smartphoneaviseringar direkt på zūmo-skärmen
  • styr musik från din MP3-spelare eller smartphone och streama musik från Spotify
Byggd för äventyr, skapad för att användas

zūmo 595LM har Garmin Adventurous Routing™ för de där härliga turerna i slingrig, kuperad terräng. Den är en motorcykelnavigator som imponerar. Den 5,0 tum stora högupplösta pekskärmen kan användas i liggande eller stående läge och fungerar utmärkt även om du har handskar på dig. Den transflektiva skärmtekniken minskar speglingar och gör skärmen lättläst, även i starkt solljus.

Fördelarna med Bluetooth

Synkronisera zūmo-enheten med en kompatibel smartphone och ett headset eller en hjälm med Bluetooth (säljs separat). Lägg telefonen säkert i fickan eller packväskan och ha ändå tillgång till handsfreesamtal så att du kan rikta all uppmärksamhet på vägen. Du kan också ta emot anpassningsbara smartaviseringar för samtal, sms, appvarningar med mera som visas direkt på navigeringsskärmen.

Kör smartare med din smartphone

Vad händer på vägen framför dig? zūmo 595LM kan ansluta till väderradar och trafikinformation via den trådlösa Smartphone Link-appen. Med den här appen aktiveras LiveTrack, en smart funktion som gör att dina vänner kan se var du är när du är ute och kör.

Lyssna på musik på vägen

Vill du ta med egen musik då du kör? Med zūmo kan du styra musik och media från en kompatibel MP3-spelare eller smartphone direkt på pekskärmen – och du kan även streama spellistor du gillar från den populära musiktjänsten Spotify.

Få bättre koll med förarvarningar

För att göra dig mer uppmärksam och främja säkrare körning har zūmo 595LM praktiska varningar för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar och viltövergångar, skolzoner med mera. Dessutom får du ett meddelande när du är på väg att köra åt fel håll på en enkelriktad gata. Du får också varningar om närliggande rödljus och fartkameror.

För längre körsträckor får du dessutom en trötthetsvarning med förslag på när och var du kan ta en paus efter flera timmars körning. Med funktionen Längre fram i zūmo kan du enkelt se intressanta platser och milstolpar längs rutten utan att lämna kartvyn på skärmen. Du kan även använda enkel ruttutformning och lägga till en punkt på kartan för att justera rutten så att du kan köra genom områden som du föredrar eller följa vissa vägar.

Aldrig mer tom tank

En inbyggd färddator med digital bränslemätare är standard på zūmo 595LM. Det är därför enkelt att uppskatta hur många kilometer du kan köra innan tanken är tom. Dynamisk tankningsvarning meddelar dig när det är dags att fylla på bränsle och visar dessutom olika platser med bensinstationer.

En praktisk fartbegränsningsindikator anger när det är dags att lätta på gasen. Dessutom har du tillgång till en digital kompass och en databas med motorcykelspecifika intressanta platser (POI:er) där du kan hitta reparationstjänster, återförsäljare och annat. I zūmo finns också en servicehistoriklogg som hjälper dig att hålla reda på servicedatum, körsträcka och underhåll som utförts på motorcykeln.

Guidning med hjälp av igenkännbara landmärken

Garmin Real Directions™ på zūmo 595LM omdefinierar begreppet ”uppläst Turn-by-Turn röstguidning”. Förutom att läsa upp gatunamn vägleder zūmo dig med hjälp av igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus (t.ex. ”Sväng höger efter den röda byggnaden”). Och tack vare Foursquare®-data har zūmo miljontals fler nya och populära platser förinstallerade för dig att utforska.

Kartuppdateringar under enhetens hela livslängd

zūmo 595LM har kostnadsfria kartuppdateringar under enhetens livslängd, så att du kan dra nytta av aktuella intressanta platser och kartor.

Navigeringsverktyg

photoReal-visning av korsningar visar realistiska vyer av korsningar och trafikplatser längs rutten, vilket underlättar navigeringen i komplicerade korsningar. En färgstark pil på zūmo-skärmen och praktiska röstmeddelanden anger den rätta körfältsplaceringen för din nästa sväng eller avfart. zūmo 595 visar 3D-terräng och höjdinformation. Det finns även en TracBack®-funktion på zūmo-enheten som gör att du kan navigera längs samma rutt, men åt andra hållet, på tillbakaresan.

Övervakning av däcktryck

För extra skydd på vägen är zūmo 595LM kompatibel med Garmins övervakningssystem för däcktryck6 (TPMS, säljs separat). En TPMS krävs för varje hjul och fungerar endast med ventilskaft i metall. TPMS använder trådlös teknik för att sända data om däcktrycket så att du kan se det i realtid direkt på zūmo-skärmen.

Kompatibel med VIRB® actionkamera

För att du ska kunna spela in höjdpunkterna på motorcykelturen är zūmo 595LM kompatibel med Garmins HD-actionkameror i VIRB-serien (säljs separat). Fjärrstyr VIRB – starta och stoppa inspelningen – via zūmo-skärmen. Det är enkelt och roligt att spela in och återuppleva alla äventyr.

Uppdateringar och extrafunktioner

Använd Garmin Express™ för att hålla zūmo 595LM uppdaterad. Garmin Express gör det enkelt att uppdatera kartor och programvara, föra över favoriter till och från enheter samt installera kostnadsfria anpassade fordon och röster. För större flexibilitet har zūmo 595LM dessutom ett bilfäste och en strömkabel – utöver motorcykelfästet – så att du kan använda den både i bilen och på motorcykelturen.
Se fler varor
Garmin CamperVan
Medlemspris 
2949 kr
Ej medlem 2949 kr
Garmin Drivesmart 76 MT-S
Medlemspris 
2595 kr
Ej medlem 2995 kr
Garmin BC50 trådlös backkamera IR
Medlemspris 
2999 kr
Ej medlem 3099 kr
Garmin Dash Cam 47
Medlemspris 
1699 kr
Ej medlem 1899 kr
Andra köpte även
Ledson batteridriven varningspuck
Blinkande varningsledljus om du blir stående med bilen.
Medlemspris 
159 kr
Ej medlem 189 kr
Ledson uppladdningsbar varningspuck
Blinkande varningsledljus om du blir stående med bilen.
Medlemspris 
229 kr
Ej medlem 259 kr
Dräger 3000, 6510, 6810, 6820 - Kalibrering - Fraktfritt!
Medlemspris 
299 kr / 299 kr
Ej medlem 499 kr / 299 kr
Reflexsele
Medlemspris 
79 kr
Ej medlem 99 kr