Mer än bara biltillbehör!
Garmin Dash Cam 45 i gruppen Produkter / Bil & Fordon / GPS & Dashcam hos Riksförbundet M Sverige (010-01750-01)
Garmin Dash Cam 45
Garmin Dash Cam 45
Garmin Dash Cam 45
Garmin Dash Cam 45
Garmin Dash Cam 45
Garmin Dash Cam 45
Garmin Dash Cam 45
Garmin Dash Cam 45
Garmin

Garmin Dash Cam 45

Dash Cam 45 är extremt liten och diskret. Med en högkvalitativ videoupptagning på 1080p spelar den in med automatik och förser dig med förarvarningar för att undvika incidenter. Du behöver bara fokusera på att köra.

OBS! 4 GB microSD-kort ingår, klass 10.


Medlemspris  1399 kr / 1149 kr
Ej medlem 1690 kr / 1690 krAntal: 
Spara som favorit Leverantörens artikelnummer: 010-01750-01
Kampanjstart:
2019-10-22, 00:00
Kampanjstopp:
2019-10-28, 23:59
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Garmin Dash Cam 45

Denna lilla och diskreta färdkamera klarar mer än att spela in din körning. Den startar inspelningen automatiskt och sparar bildmaterial om en incident skulle inträffa.


Den spelar in högkvalitativa videos som kan användas som ett ögonvittne och erbjuder avancerade förarvarningar för frontalkrock, varning vid filbyte, rödljus och fartkameror.

Du behöver bara fokusera på att köra. Med funktionen  Travelapse™ kan du dessutom dela foton och video på ett kul sätt och förvandla flera timmars körning till  ett par minuters höjdpunkter. Och med appen VIRB® Mobile nedladdad på din smartphone kan du enkelt synkronisera dina videos från Dash Cam till din telefon och dela videos med dina vänner. 

Med storebror Dash Cam 55 kan du styra med din röst och be den starta/stoppa inspelning, ta stillbilder och ännu mer.

Spelar in HD-video i hög kvalitet med 1080p
Garmin Dash Cam 45 är en lättanvänd HD-färdkamera med 2,0-tums LCD-skärm. Tack vare vidvinkelobjektivet ser kameran hela vägen, och den har GPS för detaljerade data om tidpunkter och platser, så att du kan se exakt var och när händelserna inträffade. Du kan lita på att Garmin Dash Cam 45 spelar in detaljerad video i både starkt och svagt ljus. Montera kameran på vindrutan och spela in färden i 1080p. Dash Cam spelar in i en slinga med det medföljande utbytbara microSD™-kortet. Om du vill ha mer minne sätter du i ett större microSD-kort (fungerar med upp till 64 GB, säljs separat; klass 10 krävs). Spela upp filmen direkt på skärmen eller senare på din dator.

Ögonvittnet som aldrig blinkar
Du behöver inte tänka på att starta och stoppa. Om Garmin Dash Cam 45 ansluts till en strömkälla startar inspelningen automatiskt och sparar filmen om en olycka skulle inträffa.

Alla inspelningar märks med tid och plats så att du vet exakt när och var händelserna inträffade. När du granskar inspelat material på en dator får du en registrering av latitud, longitud, datum, tid, hastighet och färdriktning.

Garmin Dash Cam 45 har automatisk händelsedetektering (G-sensor), så när en händelse upptäcks sparar kameran aktuell inspelning, senaste och påföljande inspelningar för att bevara en fullständig återgivning av händelsen. Och all den här informationen sparas på det medföljande utbytbara microSD-minneskortet av klass 10.

För att kunna ta närbilder av skador på fordon eller annan egendom kan du ta ut Garmin Dash Cam 45 ur fordonet och ta bilder.

Dela din färd via Travelapse™
Med videoinspelningsfunktionen Travelapse kan du på ett enkelt och roligt sätt dela dina äventyr genom att koncentrera flera timmars körning till några minuter av höjdpunkter.

Synkronisera videoklipp trådlöst med din smartphone
Garmin Dash Cam 45 har inbyggt Wi-Fi®, så du kan trådlöst synkronisera videor med din kompatibla smartphone när du har hämtat den kostnadsfria VIRB®-appen. Då blir det enkelt att dela med sig av videor med vänner, försäkringsbolag eller rättsliga myndigheter.

Kör med ökad uppmärksamhet
Dash Cam 45 har praktiska varningar för föraruppmärksamhet som främjar säkrare körning. Frontalkrocksvarningen1 varnar om du kör för nära fordonet framför dig. Varningarna vid körfältsbyte1 varnar dig om du avviker från filen. Varningen för rödljus- och fartkameror2 varnar för rödljuskameror eller fartkameror i närheten. Få regelbundet uppdaterad information om rödljus- och fartkameraplatser med en prenumeration på Cyclops™-databasen som underhålls dagligen och innehåller information om fasta rödljus- och hastighetskameror. Och när fordonet står stilla vid en vägkorsning eller i trafiken meddelar "Kör"-varningen dig när trafiken framför dig rör på sig igen.

Övervaka din parkerade bil
Parkeringsläget övervakar området runt bilen medan den står parkerad och motorn inte är igång. Det börjar automatiskt att spela in om och när rörelse registreras. (Kräver Garmins parkeringslägeskabel som säljs separat, professionell installation rekommenderas.)

*1 Vissa omständigheter kan försämra varningsfunktionen. Besök Garmin.com/warnings för mer information.
*2 Varningar för fartkameror är inte tillgängliga i alla områden.


FUNKTION I KORTA DRAG

 • KOMPAKT DESIGN - Liten och diskret kamera som monteras i vindrutan.
 • KAMERA - 2.1-megapixel kamera med 1080p videoupptagning, 1920x1080p upplösning
 • VARNING VID FILBYTE - Varnar om du är på väg att komma utanför vägen eller mot mötande trafik för att undvika incidenter och göra din körning säkrare.
 • ”GO” AVISERING - Då du har stannat ditt fordon vid en korsning eller på grund av trafik framför dig får du en avisering då rafiken framför dig rör sig igen.
 • WI-FI® - Inbyggd Wi-Fi gör att du enkelt kan synkronisera videos från Dash Cam till appen VIRB® Mobile där du kan dela videos med vänner.
 • PARKERINGSLÄGE - Kabel med lösa trådar strömförsörjer din Dash Cam och den kan då övervaka ditt fordon då det är parkerat (köps separat).
 • TRAVELAPSE™ - Ett kul och enkelt sätt att dela din biltur genom att ta ner flera timmars körning till ett par minuters höjdpunkter.
 • HÄNDELSEDETEKTERING - G-sensor sparar automatiskt bilder vid en incident. GPS Registrerar position, riktning, fart, datum och tid för att exakt visa när och var en incident hände.
 • FÖRARMEDVETENHET - Förarvarningar som frontalkrocksvarning, varning för rödljus och fartkamera.

INNEHÅLL

 • Garmin Dash Cam 45
 • Magnetfäste
 • 12 V-strömkabel för fordon
 • USB-kabel
 • microSD-kort
 • Snabbstartsguide

KOMPATIBLA ENHETER

 • Garmin Drive™ 51 LMT-S
 • Garmin Drive™ 61 LMT-S
 • Garmin DriveLuxe 51 LMT-D
 • Garmin DriveLuxe™ 51 LMT-S
 • Garmin DriveSmart™ 51 LMT-D
 • Garmin DriveSmart™ 51 LMT-S
 • Garmin DriveSmart™ 61 LMT-D
 • Garmin DriveSmart™ 61 LMT-S


Se fler varor
Garmin Dash Cam 66W, GPS, WW
Medlemspris 
2599 kr
Ej medlem 2799 kr
Garmin Vivoactive 3
Smartwatch från Garmin för dig som älskar att vara aktiv. Gör din smartwatch p...
Medlemspris 
2090 kr
Ej medlem 2490 kr
Garmin DriveSmart 55 & Digital Traffic
Garmins nya serie av GPS:er
Medlemspris 
2599 kr
Ej medlem 2799 kr
Garmin DriveSmart 65 & Digital Traffic
Garmins nya serie av GPS:er
Medlemspris 
2899 kr / 2699 kr
Ej medlem 3199 kr / 3199 kr
Andra köpte även
Telia Sense
FÖRLÄNGT ERBJUDANDE - vi bjuder på 6 månader (ordinarie pris 99 kr/månad)...
Medlemspris 
1195 kr / 995 kr
Ej medlem 1495 kr / 1495 kr
Ledson uppladdningsbar varningspuck
Blinkande varningsledljus om du blir stående med bilen.
Medlemspris 
229 kr / 169 kr
Ej medlem 269 kr / 269 kr
Ledson batteridriven varningspuck
Blinkande varningsledljus om du blir stående med bilen.
Medlemspris 
159 kr / 99 kr
Ej medlem 189 kr / 189 kr
Motormännens Sverige Vägatlas 2019
Medlemspris 
179 kr
Ej medlem 239 kr