Garmin Camper 785 EU MT-D, GPS i gruppen Produkter / Bil & Fordon / GPS & Dashcam hos Riksförbundet M Sverige (010-02228-10)
Garmin Camper 785 EU MT-D, GPS
Garmin Camper 785 EU MT-D, GPS
Garmin Camper 785 EU MT-D, GPS
Garmin Camper 785 EU MT-D, GPS
Garmin Camper 785 EU MT-D, GPS
Garmin

Garmin Camper 785 EU MT-D, GPS


Medlemspris  5099 kr / 4799 kr
Ej medlem 5699 kr / 5699 kr

Bli medlem i M Sverige!

Antal: 
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Kampanjstart:
2021-10-14, 00:00
Kampanjstopp:
2021-10-31, 23:59
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Avancerad navigator med inbyggd färdkamera för campingentusiaster

  • GPS för husbilar med högupplöst 7-tums pekskärm samt inbyggd färdkamera för att spela in din färd och för att ge dig tillgång till funktioner som varningar vid risk för frontalkrock och varningar för körfältsbyten.

  • Storleken och vikten på din husbil eller husvagn tas med i beräkningen av anpassade rutter och sedan hittas den bästa rutten för ditt fordon.

  • Vägvarningar för att hålla dig medveten om branta lutningar, skarpa kurvor, viktbegränsningar med mera.

  • Innehåller en stor databas från ACSI och Campercontact med campingplatser för husbilar och kostnadsfria ställplatser från Trailer's PARK.

  • Para ihop med en kompatibel smartphone för att få tillgång till handsfree telefonsamtal och smartaviseringar, samt röststyrd navigering för enklare användning.

  • Digital Traffic via DAB.

  • Uppdateringar för säkerhets- och fartkameror ingår.

Visa all navigering på en gång

Den här navigatorn har en ljusstark 7-tums pekskärm med hög upplösning vilket gör att du enkelt kan visa all viktig information.

View Navigation at a Glance

Spela in din resa

Den inbyggda färdkameran spelar in din färd och dessutom sparas inspelningen när en olycka upptäcks, inklusive GPS-information om när och var den inträffade.

Get Custom Routes

Få full kontroll

Kamerafunktioner, inklusive varningar för körfältsbyten och varningar vid risk för frontalkrock ökar din uppmärksamhet.1

Outsmart the Traffic

Hämta anpassade rutter

Camper 785 tar med storleken och vikten på din husbil eller husvagn i beräkningen och sedan hittas den bästa rutten för ditt fordon2. Du kan även spara profiler för flera fordon eller släpvagnar.

Know What’s Ahead

Överlista trafiken

Digital Traffic ingår, vilket innebär att du kan börja använda tjänsten Garmin Traffic med en gång.

Find the Best Campgrounds

Få information om vad som händer längre fram

Använd vägvarningar för att få mer information om kommande branta lutningar, skarpa kurvor, viktbegränsningar med mera. Du kan till och med visa kommande höjdinformation i detalj för att förbereda inför branta lutningar längs rutten.

Use Hands-free Features

Hitta de bästa campingplatserna

För att hjälpa dig med att hitta de bästa platserna för stopp innehåller navigatorn Camper 785 en stor databas med campingplatser för husbilar från ACSI och Campercontact och kostnadsfria ställplatser från Trailer's PARK, som du kan filtrera efter pris, bekvämligheter och mycket mer. Dessutom visas rastplatser och andra bekvämligheter på rutten på navigatorn. Du kan söka efter dem genom att använda ett finger till att panorera på kartan. Du kan få tillgång till mer information och hitta lokala intressepunkter från TripAdvisor, Foursquare med flera.

Get More From the App

Använda handsfree-funktionerna

Håll händerna på ratten och använd de smarta funktioner som handsfree telefonsamtal, smartaviseringar från din kompatibla smartphone och röststyrd navigering. Den inbyggda Wi-Fi®-anslutningen gör det enkelt att uppdatera kartor och programvaror.

Back up with Confidence

Få ut mer av appen

Du kan få tillgång till ännu mer genom att hämta den kostnadsfria appen Garmin Drive™ till din kompatibla smartphone. Du kan få åtkomst till trafikinformation i realtid, avancerade väderprognoser med mera direkt på din Camper 785.

Backa tryggt

Behöver du hjälp med att backa ut från trånga utrymmen? Camper 785 är kompatibel med våra backkameror BC™ 35. Välj en och få bättre överblick över vad som finns bakom dig.

Enkel att montera

Camper 785 levereras med ett magnetfäste med strömförsörjning som gör det enkelt att sätta fast och ta loss enheten. Den har även en videoingång för trådlösa videokameror från tredje part.

1 Vissa omständigheter kan försämra varningsfunktionen. Om du vill ha mer information går du till Garmin.com/warnings warnings
2 Inte tillgängligt på alla platser. Även om egenskaperna för husbilen eller husvagnen är angivna är det ingen garanti för att egenskaperna för husbilen alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden

Se fler varor
Garmin Dash Cam Tandem, GPS, WW
Medlemspris 
3499 kr / 3299 kr
Ej medlem 3899 kr / 3899 kr
Garmin - Zumo 595LM
Medlemspris 
4899 kr / 3999 kr
Ej medlem 5599 kr / 5599 kr
Garmin Dash Cam 46, GPS, WW
Medlemspris 
1699 kr / 1599 kr
Ej medlem 1899 kr / 1899 kr
Garmin Dash Cam 56, GPS, WW
Medlemspris 
1999 kr / 1799 kr
Ej medlem 2249 kr / 2249 kr
Andra köpte även
Registreringsskylthållare i rostfritt stål
Sätt en snygg ram runt bilens registreringsskylt!
Medlemspris 
229 kr
Ej medlem 249 kr
Maus XTIN Brandsläckare
Medlemspris 
749 kr
Ej medlem 849 kr
Abnet Professional - Multirengöring 5 L
Ett professionellt rengöringsmedel mot alla ytor och smuts.
Medlemspris 
549 kr / 499 kr
Ej medlem 699 kr / 699 kr
Maus Nozzle Klein
Brinner det i snävt utrymme? Var redo!
Medlemspris 
199 kr
Ej medlem 249 kr