Mer än bara biltillbehör!
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30 i gruppen Produkter / Multimedia / GPS & Navigation hos Riksförbundet M Sverige (010-01768-03)
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30
Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30
Garmin

Garmin Camper 770 LMT-D + BC 30

Avancerad navigering för campingentusiasten med backkameran BC 30!


Medlemspris  4790 kr
Ej medlem 5190 krAntal: 
Spara som favorit Leverantörens artikelnummer: 010-01768-03
Info Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Garmin Camper 770 LMT-D + backkamera!

Avancerad navigering för campingentusiasten

 • Husbilsrutter och vägvarningar leder dig och din husbil eller husvagn på de rätta vägarna
 • Inkluderar kostnadsfri digital trafik via DAB, plus kostnadsfria realtidstjänster som LiveTrack, grundläggande väderinformation och mer med appen Smartphone Link
 • Handsfree-funktionerna inkluderar Bluetooth® samtal, smartaviseringar4 och röststyrd navigering
 • Filtrerbar information om campingplatser för husbilar från ACSI™, NKC™ och MotorHomeFacts™
 • Inbyggt Wi-Fi® för enkla kart- och programvaruuppdateringar, ingen dator behövsCamper 770LMT-D är en avancerad navigator för den kringresande husbilsentusiasten. Den ger dig frihet när du reser med praktiska navigeringsfunktioner. Camper 770LMT-D är en stor, lättläst navigator med en 6,95-tums pekskärm som passar i en husbil eller bil. Den tillhandahåller vägvarningar och anpassade rutter baserat på storlek och vikt för husbilen eller husvagnen. Den innehåller ett register med information om campingplatser från ledande källor som ACSI™, NKC™ och MHF™. Filtrera campingplatser och uppställningsplatser med föredragna bekvämligheter som elstolpar, duschar och internetåtkomst. Det finns även enkel ruttutformning, höjdprofilsinformation och miljontals nya och populära platser att besöka och utforska, tack vare våra samarbeten med TripAdvisor® och Foursquare®.

Kör med anpassade husbils- och husvagnsrutter

Ange bara specifikationerna för din husbil eller husvagn så använder Camper 770LMT-D din profil för att hitta den mest effektiva rutten genom Europa. Rutten kommer att baseras på specifikationer om fordonets höjd, vikt, längd och bredd.

Realtidstjänster för din enhet

För realtidstjänster som väderleksprognoser eller parkeringsinformation i realtid när du närmar dig ditt mål hämtar du appen Smartphone Link, som ansluter din Camper 770LMT-D med din kompatibla smartphone. Det möjliggör även funktionen LiveTrack, som låter dig att dela din position så att dina vänner kan spåra var du är när du reser.

Kostnadsfri digital trafik via DAB

Med den medföljande kombinerade spänningskabeln/trafikmottagaren erbjuder Camper 770 LMT-D kostnadsfri digital trafikinformation under enhetens hela livslängd. Du behöver inte para ihop en smartphone, den här trafiklösningen är redo från start! Anslut bara din navigator till fordonets strömuttag för att få bra trafikinformation och njut av äventyret du har framför dig.

Använd handsfree-funktioner

När du synkar din Bluetooth-aktiverade smartphone till Camper 770LMT-D får du fantastiska funktioner som gör att du kan hålla kontakten utan att ta händerna från ratten. Ring handsfree samtal och ta emot smartaviseringar på navigatorns skärm4. Det innebär att du kan se inkommande samtal, sms och kalenderpåminnelser utan att ens behöva sträcka dig efter telefonen. Den har även praktisk röstaktiverad navigering. Säg "röstkommando" och styr enkelt navigatorn med din röst medan dina händer aldrig behöver lämna ratten.

Kör med praktiska ruttvarningar

Camper 770LMT-D är förinstallerad med detaljerade kartor över Europa som även innehåller husbilsrelaterade begränsningar som brohöjder, viktgränser och tillhörande information för de flesta större vägar och motorvägar. Du hör och ser dessa praktiska varningar som kan hjälpa dig att förbereda dig för kommande utförsbackar, stigningar och mycket mer.

Camper 770LMT-D har ett praktiskt kartverktyg som visar kommande höjdinformation på din rutt – allt medan du tittar på din navigeringsskärm. Du kan även trycka på höjdinformationen för att expandera höjdprofilvyn och se den aktuella och den kommande höjningen mer detaljerat. Den här informationen hjälper dig att förbereda dig inför eventuella branta backar längs rutten.

Förarvarningar: Ha koll på dina omgivningar

För att uppmuntra en säkrare körning och öka situationsberedskapen innehåller Camper 770LMT-D förarvarningar för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar och viltövergångar. Dessutom varnar navigatorn när du kör åt fel håll på en enkelriktad gata och uppmärksammar dig på närliggande skolor och skolzoner. Ta emot meddelanden för närliggande rödljuskameror och fartkameror och få trötthetsvarningar med förslag på möjliga rastplatser efter flera timmars körning.

Hitta enkelt campingplatser och ställplatser

Camper 770LMT-D har information om husbilscampingplatser från ACSI™, NKC™ och MHF™. Filtrerbara campingplatser/Hitta campingplatser med föredragna bekvämligheter som elstolpar, duschar och internetåtkomst.

Resan blir bättre med TripAdvisor och Foursqaure

När du inte är bekant med området är det skönt att ha få rätt riktning utpekad. Därför har vi tagit TripAdvisor till navigatorn Camper 770LMT-D. Visa betyg för intressanta reseplatser, t.ex. populära restauranger och sevärdheter längs din rutt eller nära din destination. Från världens största resesajt direkt till din husbil, vi hjälper dig att hitta stoppen som gör hela resan till en del av destinationen. Hitta även nya attraktioner med den inbyggda reseplaneraren, som gör bilresorna roliga genom att föreslå intressanta stopp längs vägen. Dessutom innehåller Foursquare-databasen med förladdade intressanta platser miljontals nya och populära restauranger, affärer, tjänster och mer längs din rutt.

Ändra rutten på ett enkelt sätt

När du vill köra på vissa gator eller genom specifika städer kan du enkelt modifiera din rutt med Enkel ruttutformning. Lägg bara till en punkt på den rutt du ser på skärmen så visas ett meddelande om hur mycket tid som läggs till.

Mer information vid en snabb blick

Camper 770LMT-D visar din karta på skärmen och ytterligare information visas tillsammans med den. Den visar hastighetsbegränsning, aktuell hastighet och tillförlitlig ankomsttid. Håll koll på vad som finns i närheten oavsett vad du befinner dig. Funktionen Längre fram ger en konstant ström av information om närliggande ställen – inklusive restauranger, affärer, sjukhus och bensinstationer – som visas tillsammans med kartan och uppdateras när du kör längs din rutt.

Guidning via Garmin Real Directions™

Omdefiniera "turn-by-turn-röstguidning" med Garmin Real Directions. Våra lättförståeliga köranvisningar använder igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus utöver upplästa gatunamn och vägleder dig som om din bästa vän sitter i passagerarsätet. Inget mer kisande för att läsa avlägsna gatuskyltar. Lyssna bara på Real Directions som talar om för dig, "Sväng vänster vid trafikljusen" eller "Sväng höger efter den röda byggnaden." Det har aldrig varit enklare att följa anvisningar.

Navigera enkelt i komplicerade korsningar

Camper 770LMT-D har aktiv filassistans (Active Lane Guidance – ALG). Aktiv filassistans använder röstmeddelanden och färgstarka pilar för att visa rätt körfält för din rutt. photoReal-visning av korsningar visar avfarter när de dyker upp i realtid: i helfärg och detaljerat. Birds Eye-visning av korsningar ger en detaljerad vy över trafikplatser ovanifrån.

Med Wi-Fi är du uppdaterad

Vi gör det enkelt att hålla din navigator uppdaterad med inbyggd Wi-Fi. Du behöver inte en dator eller ett program för att utföra dessa enkla uppdateringar. När en ny karta eller programvaruuppdatering finns tillgänglig och du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk som inte kräver webbläsarinloggning, visar navigatorns hemskärm en uppmaning som anger att det finns en uppdatering. Anslut bara enheten till ett eluttag och medan den laddas låter du enheten uppdatera via Wi-Fi.

Praktiskt med backkamera

Navigationsenheten Camper 770 LMT-D och Garmin BC 30 trådlös backkamera (säljs separat) eller kan även köpas som en paketerad navigeringslösning (professionell installation rekommenderas). När navigatorn är trådlöst ihopparad med backkameran ser du enkelt fordon, fotgängare och andra hinder direkt på skärmen på Camper 770LMT-D när du backar.

Innehåll

 • Camper 770LMT-D
 • BC 30 trådlös backkamera
 • Livstidskartor och digital trafik (markeras med "LMT-D" efter modellnumret på lådan)
 • Sugkoppsfäste för fordon
 • 12 V-strömkabel för fordon
 • USB-kabel
 • Snabbstartsguide
Se fler varor
Garmin Drive 52 Europa MT
En GPS med 5 tums skärm, enkla menyer och lättlästa kartor.
Medlemspris 
1899 kr
Ej medlem 2099 kr
Garmin Vivomove HR
Garmin Vivomode HR Sport hybrid smartwatch håller koll på din fysiska aktivitet med en p...
Medlemspris 
1699 kr
Ej medlem 2099 kr
Garmin - BC 30 Trådlös backkamera
Trådlös backkamera till Garmins GPS.
Medlemspris 
1449 kr
Ej medlem 1549 kr
Garmin - Zumo 595LM
Förstklassig motorcykel-GPS som ger mersmak för nya äventyr.
Medlemspris 
5599 kr
Ej medlem 6099 kr
Andra köpte även
Maus XTIN aerosolbekämpare
En brandbekämpare i smidigt format.
Medlemspris 
629 kr
Ej medlem 795 kr
Hövding 2.0
Cykelhjälm / Airbag för cyklister
Medlemspris 
1599 kr
Ej medlem 1599 kr
Europas vackra vägar
Guide till Europas vackraste vägar
Medlemspris 
129 kr / 116 kr
Ej medlem 159 kr / 159 kr
Motormännens Europa Vägatlas 2019-2020
Medlemspris 
189 kr / 170 kr
Ej medlem 269 kr / 269 kr