BLACKVUE Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB NORDIC i gruppen Produkter / Bil & Fordon / GPS & Dashcam hos Riksförbundet M Sverige (238378)
BLACKVUE Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB NORDIC
BLACKVUE Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB NORDIC
BLACKVUE Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB NORDIC
BLACKVUE Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB NORDIC
BLACKVUE Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB NORDIC
BlackVue

BLACKVUE Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB NORDIC


Medlemspris  4290 kr
Ej medlem 4490 krAntal: 
Köp
Spara som favorit
Leverantörens artikelnummer:
Info Ge ditt omdöme

Den bästa enkanals bilkameran

8-megapixel CMOS-sensorinspelning i 4K Ultra High Definition (3840 × 2160) vid 30FPS. Den extremt breda 162-gradersvinkeln utnyttjar 4K UHD-upplösningen till fullo. Med H.265 (högeffektiv videokodning) ser videor bättre ut och filer är mindre, medan Wi-Fi med dubbla band garanterar en snabb överföring till din telefon. Native Parking Mode med inbyggd spänningsmonitor för att skydda ditt bilbatteri (kabel för anslutning till bilens batteri ingår).

Upptäck 4K-skillnaden

4K i en bilkamera är inte en gimmick. Det är en spelväxlare. Det handlar inte om att spela upp videor på en gigantisk skärm - även om du kan göra det också. Det handlar om att tillhandahålla videosäkerhet. En bilkamera är bara lika bra som dess förmåga att fånga viktiga detaljer - vanligtvis registreringsskyltnummer.

8-megapixel 4K UHD-sensorn gör just det genom att fånga fyra gånger så många pixlar som i Full HD. Och med sin snabba slutartid fryses detaljerna på plats. Pausa bara och zooma in.

Snabb GPS och wifi

GPS: visualisera platsen för ditt fordon på kartan under videouppspelning och överlagringshastighet på videor (kan döljas i inställningarna).
Wi-Fi: låter dig ansluta till din BlackVue med en smartphone eller surfplatta. Wi-Fi låter också din BlackVue ansluta till BlackVue Cloud via vilken som helst hemma eller mobil Wi-Fi-hotspot (router).

Native parking mode

12v strömkabel för att ansluta din bilkamera till bilens batteri ingår
DR900X Plus-serien kan anslutas till fordonets säkringspanel för parkeringsläge utan att tillbehör behövs. Dashcam växlar automatiskt till parkeringsläge när fordonets tändning stängs av. Spänningsavstängning och timer kan ställas in i BlackVue-appen.

Enkel installation

BlackVue bilkameror är mycket enkla att installera. Fäst den främre enheten till vindrutan bakom backspegeln med det medföljande dubbelsidiga tejpen.
På så sätt är instrumentkamera osynlig för förarens öga. Anslut helt enkelt elkablarna till cigarettändaruttaget / tillbehörsuttaget på ditt fordon så börjar inspelningen automatiskt när du slår på tändningen (du behöver inte trycka på någon knapp).
När den väl är installerad kan du glömma bort den, och veta att det kommer att spela in din körning på ett tillförlitligt sätt.

Inbyggd stöt- och rörelsedetektering

Under körning upptäcker din BlackVue stötar och plötsliga förändringar i hastighet. När den är parkerad upptäcker den också rörelser.

Det är möjligt med den medföljande kabeln eller Power Magic-tillbehören. Njut av sinnesfrid att veta att din bil är under skydd när du är borta. BlackVue växlar automatiskt till parkeringsläge för att övervaka ditt parkerade fordon.

Tack vare videobuffert registreras också några sekunder som leder till utlösande händelser.

Produktinformation

Videoupplösning - 4K UHD 3840x2140 @ 30fps
Sensor type - CMOS
Videokomprimeringsläge - MP4
Parkeringsläge - Ja
Wifi - Ja
GPS - Ja
Färg - Svart
Vikt - 104 g

Det här ingår:

  • Bilkamera DR900X Plus 1CH 32 GB NORDIC
  • 32 GB microSD-kort med adapter
  • 12v strömadapter
  • 12v strömkabel för att ansluta din bilkamera till bilens batteri via säkringspanelen
  • MicroSD-kortläsare
  • Monteringsverktyg för kabeldragning
  • Kabelklämmor
  • Extra självhäftande monteringskuddar
  • Snabbstartsguide
För att se film om produkten behöver du acceptera att marknadsföringscookies får användas.

Se fler varor
BLACKVUE Bilkamera DR590X-2CH 32GB NORDIC
Medlemspris 
2890 kr
Ej medlem 2890 kr
Köp!
Info